O nama

o nama

Restoran Dak se nalazi u Ulici Miška Kranjca, na nekoliko koraka od Opštine Rakovica. Kod nas možete u svako doba dana i noći pojesti pravu srpsku hranu i možete se osećati kao gost pravih srpskih domaćina.

Restoran Dak se nalazi u Ulici Miška Kranjca, na nekoliko koraka od Opštine Rakovica.

Kod nas možete u svako doba dana i noći pojesti pravu srpsku hranu i možete se osećati kao gost pravih srpskih domaćina.
Naša jela su po receptima stare srpske kuhinje, jela ispod sača i sva pečenja kao i tradicionalni leskovački roštilj koji vam spremaju leskovački roštilj majstori, dobitnici mnogih nagrada i priznanja na takmičenjima.

Od domaće srpske rakije nudimo vam šljivu i dunju koje potiču iz srca šumadije, kao i domaća vina od najboljih i najcenjenijih vinograda.

Restoran Dak je prava srpska kafana u kojoj se gosti mogu lepo družiti – prepodne uz kaficu i srpski doručak, popodne ručak srpske kuhinje, a uveče uživati u našim specijalitetima uz zvuke starogradske muzike.

Ako želite da proslavite sa nama svoje najlepše trenutke nudimo vam salu do 100 mesta i neka to bude nezaboravna proslava vašeg rođendana, venčanja, krštenja ili bilo kog drugog povoda.

Ko jednom svrati kao gost, vraća se ponovo kao naš prijatelj.
O
čekujemo vas sedam dana u nedelji od 08h – 23h.

Miška Kranjca 15a, Rakovica, Beograd
Telefon za rezervacije: 060 5705870
Telefon za porudžbine (kućna dostava): 064 54 19 54 9
E-mail: dak@hotmail.rs

Proslave

do 100 mesta

Tradicionalna kuhinja

Jela ispoda sača, roštilj na ćumur...

Svirke

Sredom uživo svirka posle 18h